Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 utg. av Komputer + Klokke med innebygd kamera
Skjul

Få 2 utg. av Komputer + Klokke med innebygd kamera – Spar kr 621

Magazine Cover Magazine Cover
kr 670,90
kr 49,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 621!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Klokke med innebygd kamera

Smart klokke med innebygd kamera og videokamera!

Verdi: 799,00

Med denne smarte klokken kan du, i tillegg til å se hva klokken er, også ta bilder eller diskré ta opp video som om du var spion i beste James Bond-stil! Bilder og video lagres på det medfølgende minnekortet på 4 GB, som tilsvarer ca. 2 timers opptak. Klokken er enkel å betjene, både når du skal ta bilder, ta opp video, og ikke minst når du skal overføre dette til PC-en etterpå. Du overfører enkelt ved å skru av et av de små dekslene og koble en USB-kontakt fra klokken til datamaskinen. Du kan selvfølgelig også bare bruke den moteriktige klokken som et helt vanlig armbåndsur, eller som en smart USB-nøkkel til lagring av data. Klokken er fremstilt i en pen og maskulin design i sort med røde nyanser. Med i pakken får du:

* 1 x klokke med videokamera med 4 GB minnekort
* 1 x USB-kabel
* 1 x lader
* brukerveiledning

 

Andre tilbud fra Komputer for alle

Se alle tilbudene fra Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er den perfekte følgesvennen for alle som interesserer seg for, og som daglig bruker PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Som er entusiaster, men som likevel trenger en hjelpende hånd og en veiviser i den digitale jungelen fra tid til annen – eller som er nybegynnere og gjerne vil at alt skal fungere.

Med et abonnement på Komputer for alle får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. I tillegg får du gratis tilgang til mer enn 300 nyttige PC-programmer i Fordelssonen – og det kommer nye programmer hver eneste uke. Du får også personlig hjelp med de tekniske spørsmålene dine i forumet vårt. Pluss en rekke andre fordeler for abonnenter.

Både jeg og hele redaksjonen hos Komputer for alle gleder oss til å være din guide i den digitale verden.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Leif Jonasson

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Komputer + Klokke med innebygd kamera – Spar kr 621

kr 670,90
kr 49,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 621!