Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 utg. av Komputer for alle + Air Sonic bluetooth hodetelefoner
Skjul

Få 2 utg. av Komputer for alle + Air Sonic bluetooth hodetelefoner – Spar kr 651

Magazine Cover Magazine Cover
kr 720,90
kr 69,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 651!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Air Sonic Bluetooth Hodetelefoner

Air Sonic Bluetooth Hodetelefoner.

Nå kan du unngå irriterende kabler når du vil lytte til musikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Air Sonic BT-010 er et velspillende sett med hodetelefoner med avansert Bluetooth-teknologi som er enkle å koble til enhetene dine. De smarte og komfortable hodetelefonene har en rekkevidde på hele 10 meter, og med dem kan du nyte musikken trådløst i hele huset, i hagen eller når du er på farten, uten å bli forstyrret av irriterende kabler. Du kan også koble hodetelefonene til PC-en eller telefonen trådløst og føre telefonsamtaler eller bruke Skype via den innebygde mikrofonen – uten å slåss med ledninger. Med lav vekt og myke, omsluttende øreputer som sikrer deg en ren og kraftig lyd uten bakgrunnsstøy, er Air Sonic-modellen svært komfortabel.  Du lader hodetelefonene via en USB-inngang, og det følger også med en vanlig kabel hvis du heller vil koble hodetelefonene til enheten din via ledning.

Verde 549 kr.

Andre tilbud fra Komputer for alle

Se alle tilbudene fra Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er den perfekte følgesvennen for alle som interesserer seg for, og som daglig bruker PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Som er entusiaster, men som likevel trenger en hjelpende hånd og en veiviser i den digitale jungelen fra tid til annen – eller som er nybegynnere og gjerne vil at alt skal fungere.

Med et abonnement på Komputer for alle får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. I tillegg får du gratis tilgang til mer enn 300 nyttige PC-programmer i Fordelssonen – og det kommer nye programmer hver eneste uke. Du får også personlig hjelp med de tekniske spørsmålene dine i forumet vårt. Pluss en rekke andre fordeler for abonnenter.

Både jeg og hele redaksjonen hos Komputer for alle gleder oss til å være din guide i den digitale verden.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Leif Jonasson

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Komputer for alle + Air Sonic bluetooth hodetelefoner – Spar kr 651

kr 720,90
kr 69,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 651!