2 utg. av Komputer + hodetelefoner + digitalt strømmebilag
2 utg. av Komputer
hodetelefoner
+ digitalt strømmebilag
Skjul

2 utg. av Komputer
hodetelefoner
+ digitalt strømmebilag
– Spar kr 419

Magazine Cover Magazine Cover
kr 59,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 419!
  1. Som abonnent får du tilgang til Fordelssonen
  2. Fordelssonen inneholder over 300 programmer
  3. Grundige veiledninger på norsk
  4. Tilgang til den store sikkerhetspakken
  5. Komplett pakke til optimalisering av PC-en
  6. Alt er sikret og gjennomtestet av redaksjonen i Komputer for alle.
  7. God fornøyelse i Fordelssonen – en del av abonnementet ditt!

BPM hodetelefoner

Verdi: kr 299

Nå kan du nyte bedre lyd ved PC-en – uten å forstyrre resten av familien.
I de lette og elegante hodetelefonene fra BPM kombineres kraftig lyd og en flott design. De myke øreputene på hodebøylen gjør hodetelefonene behagelige å ha på, og du kan bruke dem i mange timer om gangen. Takket være de innebygde 40 mm høyttalerne får du en fantastisk lydkvalitet med autentisk bass og en diskant som kan gjengi selv de høyeste toner. Hodetelefonene kan enkelt legges sammen og er dermed ideelle å ha med på farten.
Det følger med en svart kabel på halvannen meter, som også rommer en mikrofon og en betjeningsknapp, slik at du kan svare på anrop og snakke i telefonen hvis du bruker hodetelefonene sammen med smarttelefonen. Hodetelefonene kobles til PC-en eller smarttelefonen via et minijack-plugg.

Alt du bør vite om strømmetjenester

I denne utførlige guiden kan du lese alt om strømming. Vi forteller om de beste funksjonene hos Netflix, Cmore og Viaplay, og vi anmelder forskjellig utstyr du kan bruke for å strømme til tv-en.

Du får 42 tettpakkede sider med alt du bør vite om strømming av tv-serier og film, som du kan se når du har tid og lyst. Vi har også en oversikt over de forskjellige norske strømmetjenestene, og vi tester utstyr som du trenger for å strømme til flatskjermen i stua.

Andre tilbud fra Komputer for alle

Se alle tilbudene fra Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er den perfekte følgesvennen for alle som interesserer seg for, og som daglig bruker PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Som er entusiaster, men som likevel trenger en hjelpende hånd og en veiviser i den digitale jungelen fra tid til annen – eller som er nybegynnere og gjerne vil at alt skal fungere.

Med et abonnement på Komputer for alle får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. I tillegg får du gratis tilgang til mer enn 300 nyttige PC-programmer i Fordelssonen – og det kommer nye programmer hver eneste uke. Du får også personlig hjelp med de tekniske spørsmålene dine i forumet vårt. Pluss en rekke andre fordeler for abonnenter.

Både jeg og hele redaksjonen hos Komputer for alle gleder oss til å være din guide i den digitale verden.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Leif Jonasson

Magazine Cover Magazine Cover

2 utg. av Komputer
hodetelefoner
+ digitalt strømmebilag

kr 59,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 419!