Få 2 utg. av Komputer + ergonomisk mus
Få 2 utg. av Komputer
+ ergonomisk mus
Skjul

Få 2 utg. av Komputer
+ ergonomisk mus
– Spar kr 409

Magazine Cover Magazine Cover
kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 409!
  1. Som abonnent får du tilgang til Fordelssonen
  2. Fordelssonen inneholder over 300 programmer
  3. Grundige veiledninger på norsk
  4. Tilgang til den store sikkerhetspakken
  5. Komplett pakke til optimalisering av PC-en
  6. Alt er sikret og gjennomtestet av redaksjonen i Komputer for alle
  7. God fornøyelse i Fordelssonen – en del av abonnementet ditt!

Bionic ergonomisk mus

Gjør arbeidet ved datamaskinen lettere og mye mer behagelig.

Nå kan du slippe trøtte håndledd og smerter i underarmen når du bruker datamaskinen. Med den nye, smarte ergonomiske Bionic-musen holder du helt naturlig armen i den mest avslappede posisjonen. Dermed hviler du både hånden og underarmen mens du arbeider – selv når arbeidet krever mange klikk, små bevegelser og høy presisjon.

Med en vanlig mus blir du tvunget til å vri underarmen, mens Bionic-musens oppreiste design sørger for at du hele tiden holder armen i en naturlig, nøytral posisjon. På tross av den utradisjonelle utformingen går det ikke mer enn et par minutter før musen er like naturlig å betjene som en vanlig mus. Den glir lett over bordet og er spesialfremstilt med en fløyelsmyk overflate som gjør den ekstra behagelig å holde på – også i lengre tid. Musen er utstyrt med en avtakbar håndleddstøtte for ekstra komfort, og de fire museknappene er plassert på begge sider, slik at de er enkle å komme til med både peke- og tommelfingeren.

I tillegg finner du også et rullehjul samt en knapp som styrer musens følsomhet. Musen kobles lynraskt til datamaskinen med en USB-kabel og virker med alle nyere Windows-versjoner.

Les mer

Tekniske spesifikasjoner:
Oppløsning: 600/1000/1600 dpi
Forbindelse: USB-tilkobling
Kabellengde: 1,6 meter
Vekt: 210 gram
Mål: 148,85 (l) x 94,82 (b) x 98,93 (h)

Andre tilbud fra Komputer for alle

Se alle tilbudene fra Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er den perfekte følgesvennen for alle som interesserer seg for, og som daglig bruker PC-er, nettbrett og smarttelefoner. Som er entusiaster, men som likevel trenger en hjelpende hånd og en veiviser i den digitale jungelen fra tid til annen – eller som er nybegynnere og gjerne vil at alt skal fungere.

Med et abonnement på Komputer for alle får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. I tillegg får du gratis tilgang til mer enn 300 nyttige PC-programmer i Fordelssonen – og det kommer nye programmer hver eneste uke. Du får også personlig hjelp med de tekniske spørsmålene dine i forumet vårt. Pluss en rekke andre fordeler for abonnenter.

Både jeg og hele redaksjonen hos Komputer for alle gleder oss til å være din guide i den digitale verden.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Leif Jonasson

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Komputer
+ ergonomisk mus

kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 409!