Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
3 utg. av I FORM + valgfritt premie i str. XL
Skjul

3 utg. av I FORM 
+ valgfritt premie i str. XL
– Spar opptil kr 730

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 829,85
kr 99
+ kr 79 i porto og eksp.
Spar opptil kr 730!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Kari Traa treningstrøye

Treningstrøye fra Kari Traa

Denne langermede, figursydde treningstrøyen fra Kari Traa er fremstilt i et supermykt og behagelig materiale. Trøyen sitter flott inntil kroppen, følger bevegelsene dine og fremhever figuren. Det hurtigtørkende og svettetransportende ullmaterialet sikrer god temperaturregulering og holder deg varm på de kalde dagene, og de flotte og funksjonelle detaljene med meshpaneler under armene og på ryggen sikrer ekstra ventilasjon når du trener. Trøyen er perfekt til de kjølige høstdagene og under skiklærne til vinteren. Den kan også brukes til og fra trening over en topp.

Verdi: 499,-

Newline løpejakke

LEKKER LØPEJAKKE FRA NEWLINE I NY TOFARGET DESIGN

Superflott løpejakke fra Newline i ny tofarget design som sikrer optimal passform og samtidig fremhever en feminin look. Løpejakken er utviklet i et lett og mykt materiale med mange designdetaljer. Jakken har også gode pusteegenskaper og er dessuten vind- og vannavvisende. Løpejakken fra Newline er et sikkert valg og gir de beste forutsetninger for å yte optimalt under treningen.

Verdi: kr  599,-

Craft bodywear

Craft bodywear – topp kvalitet og funksjonalitet

Craft bodywear består av stillongs og langermet trøye – det perfekte innerlag i de kalde månedene.

Settet er fremstilt i kanalstrikk med gode pusteegenskaper, slik at du holder deg varm og tørr.

Perfekt under løpetøyet, til skituren og til kjølige kvelder. Et sett til deg som stiller høye krav til kvalitet og funksjonalitet.

Verdi: 599,-

Løpetights fra Newline

Løpetights fra Newline

Løpetightsene er fremstilt i svettetransporterende materiale som sørger for å holde kroppen tørr og veltemperert under treningen. Materialet er svært behagelig og har flate sømmer som ikke sjenerer huden under løpeturen.

I tillegg er modellen utstyrt med en praktisk nøkkellomme samt reflekser og strikk i midjen.

Verdi: 299,-

Føles det som en sur plikt å leve sunt? Den følelsen kjenner vi godt – men vi vil veldig gjerne hjelpe deg med å bli kvitt den!

I hver utgave av I FORM prøver vi å gjøre det så oversiktlig og så motiverende som mulig å leve sunt – enten vi viser deg hvordan du kommer i form (igjen) på rekordtid, spiser lett og lekkert i en travel hverdag eller girer ned og gir hodet ro.

Med et abonnement på I FORM får du ikke bare et magasin i postkassen portofritt hver 3. uke – du får også et redskap som du kan bruke aktivt til å få en sunn livsstil og mer overskudd.

Som abonnent kan du i tillegg lese magasinet på nettet, benytte deg av gode tilbud i nettbutikken vår og bli med oss på fete treningsreiser til spesialpris.

Sammen med resten av redaksjonen i I FORM ønsker jeg deg riktig god fornøyelse!

Med vennlig hilsen
sjefredaktør
Sara Møller Christensen

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

3 utg. av I FORM 
+ valgfritt premie i str. XL

kr 829,85
kr 99
+ kr 79 i porto og eksp.
Spar opptil kr 730!